vrijdag 27 februari 2015

Voortgang op het eiland

Slingerland Bouw heeft afgelopen week de fundering gestort en ook van Leeuwen is klaar met de fundering. De gemeente is alvast voorzichtig begonnen met het inrichten van de openbare ruimte. De buis bij de brug is verwijderd en vervangen door 2 betonblokken die op een dusdanige onderlinge afstand staan, dat er precies een auto tussendoor kan...alleen denk ik niet dat iemand er (1) doorheen durft (ziet er te krap uit) en (2) aan de andere kant van de brug staan de auto's van Schouten :-(

Verder zijn er betonplaten neergezet waar de bovengrondse afvalcontainers tijdelijk worden geplaatst. Beetje overbodig omdat er 50 meter verderop ORAC's staan ;-)
Er was ook puin aangevoerd; ik hoopte op verbreding van de bocht, maar helaas...stond niet in de opdracht en puin is ook alweer verwijderd.

Van de week zag ik vanuit de badkamer al tandenpoetsend de rioolreiniging door Isabellaland rijden. Meteen even gevraagd of de putten van Biancaland gedaan konden worden, zodat de plassen wat minder groot zijn. Helaas zitten enkele putten vol met beton van de bouwplaats waardoor het water niet meer weg kan stromen. Positief punt is dat t zou worden doorgegeven aan de gemeente...

Tot slot nog wat foto's :-)fundering van Slingerland Bouw

rioolreiniging

niet iedereen is blij met t voorziene pad

Ziggo-kastje is een kwart slag gedraaid

ja ja...de verplichte heg leeft nog !

mn vrinden...altijd samen

voor degenen die t nog niet wisten...de kraaien hebben hun slaapplaats nabij.
geen krijsoverlast gelukkig, zoals de meeuwen die constant worden gevoederd door Catharinaland, maar een vrolijke zwarte bende.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten