maandag 4 november 2013

28 oktober - puntjes op de i / aanvraag 1e vergunning

De ramen van de linkergevel zijn nu ook bepaald :-)
Het blijft moeilijk om een inschatting te maken van de grootte van alles.

Het raam in de keuken / eetkamer is in ieder geval breder geworden (iets van 3 meter).
Dat wordt straks mooi in combinatie met het hout.

De keuken heeft inmiddels ook een gezicht gekregen en daarmee is ook het huis voor het eerst van binnen te zien.

Via http://www.homestyler.com/ kan e.e.a. ook nu echt worden ingetekend en een plaats worden gegeven. Details zijn wel van belang (nu al / nog steeds) omdat bijv de ruimte tussen buitendeur en raam 80cm was. De bedoeling is een koelkast (60cm) en apothekerskast (30cm)...dan is 80cm te weinig.

De tekening wordt nu naar de gemeente gestuurd voor welstandsvergunning. Aangezien IL.08 welstandsvrij is, gaat dat geen probleem opleveren. We blijven ook netjes binnen de grenzen van de kavel. Daarna wordt de bouwvergunning aangevraagd (8 maanden + 6 maanden verlenging). Voorlopig even wachten op de gemeente. In de tussentijd praten bij de keukenleveranciers, wat er mogelijk is tegen welke prijs.

V.w.b. de keuken, in ieder geval geval een afzuigkap weggewerkt als koof (idee van een nieuwbouwwoning gerealiseerd door AllureBouw), inductiekookplaat, apothekerskast. Oven kan nog in verschillende uitvoeringen (combi, gewoon, stoom of waarom kiezen ;-) ) Quooker...hmm als je vaak thee drinkt is het misschien wel handig en anders kan er altijd nog een gat ergens geboord worden.let op de plantje in het kookeiland
in de afzuigunit kunnen meteen de spotjes geplaatst worden

Geen opmerkingen:

Een reactie posten