woensdag 15 oktober 2014

Week 41 - vloerverwarming

Zo....terug van een weekje vakantie :-)

Vlak daarvoor heb ik nog gezien hoe de dekvloer erin is gegaan.

Deze week (14 oktober) zijn de vensterbanken geplaatst en gelukkig was de keukenman er ook bij in verband met een mogelijke koof boven het kookeiland. De vensterbank was net te breed voor de kraan, vensterbank moet iets smaller worden.

Deze week is de kap eraf gegaan: de bescherming van het stucwerk tegen de elementen.

Nog geen binnenmuren, maar wel alvast de stucadoors die de gefreesde leidingen hebben weggewerkt en de hoeken bij de kozijnen hebben opgevuld.

Volgende week maandag wordt de gehele steiger verwijderd.
Benieuwd of dan ook de regenpijpen en dakranden geplaatst zijn zodat het resterende werk alleen binnen gaat plaatsvinden.

V.w.b. het dak, er zijn per dak-element 4 overstorten gemaakt, voor als de regenpijp verstopt raakt.
Ziggo ligt ook eindelijk in de straat, maar is nog niet aangesloten in de wijk omdat de grond van de aanvoerkabel niet geheel van de gemeente is. Nu komt de aanvoer door de sloot (tijdelijk). Hopelijk gaan ze niet baggeren :-) Op het eiland worden 2 aansluitkasten geplaatst en bij de kleine brug komt de eindversterker. KPN ligt er ook al...die gingen wat sneller.

Ik zou het bijna vergeten...maar ook op de andere kavels is inmiddels bedrijvigheid.
Kavel 1 en 2 zijn samen gestart; samen met kavel 17/18 zou geplande oplevering ongeveer einde december zijn. Tweede fase WeBuildHomes is ook gestart...die zouden klaar zijn dan ergens februari. Dat gaat ook snel en dan wordt het zicht aan de afgrijselijke flats ontnomen.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten