donderdag 30 oktober 2014

Week 44

Het gaat weer snel deze week :-)

Maandag

Alle binnenmuren zijn gezet en de leidingen in de toilet en badkamer worden aangebracht.

Dinsdag
4 man aanwezig, van Stravers (installateur) en HMU...dus worden weer meters gemaakt.
Op het oog zijn alleen nu de vorstvrije buitenkranen te zien...op de begane grond geen zichtbare activiteiten, dus al het werk zal boven plaatsvinden. Woensdagochtend weer een bezichtiging, dus erg benieuwd !

10 aandachtspunten opgeschreven waaronder bijvoorbeeld een lichtpunt in de meterkast. Lijkt me erg handig...altijd dat geklungel met zaklampen...Verder hoorde ik van de keukeninstallateur dat het keukenblad niet langer kan worden dan 300 cm. Op zich wel logisch...maar als je 310cm nodig hebt moet er wat slims worden verzonnen.


Woensdag
Bezichtiging...wcd in de keuken moeten iets verplaatst worden en voor de rest klopt alles goed. De meterkast heeft zn houten bekleding gekregen en de ophangpunten voor de toiletpotten/urinoirs zijn bevestigd. Het frame voor de badkuip wordt gemaakt en ook aan de trap wordt hard gewerkt.

Donderdag
Het bad wordt/is geplaatst, maar het werk wordt op de verdieping gedaan...dus uit het zicht helaas. Volgende week wordt er getegeld, maar daarvoor moet er eerst gestuct worden. Op kavel 1 is de bgg geplaatst (houtskeletbouw) en WBH2 vordert ook gestaag.
Vandaag is ook de brievenbus binnen gekomen...alleen nog even een mooi frame bedenken.

Vrijdag
Iedereen was al weg rond het middaguur, maar toevallig kwam de uitvoerder de tegels binnen zetten :-)  Dus ik kon mooi nog even 10 foto's trekken van de badkamer (bad zat erin gevuld met water), kozijnen in de natte ruimten waren geplaatst. De regenpijpen stonden op de nominatie om vandaag gedaan te worden...geen blauwe wapperende strengen meer :-)

1 opmerking: