zaterdag 5 april 2014

Wekelijkse update (week 14)

De rekeningen komen langzaamaan binnen...leges erfpacht, bouwaansluitingen Dunea en Stedin. Gelukkig wil Ziggo graag zaken doen en verzorgt de aansluiting graties :-)

De vorderingen op het eiland zijn gestaag.

De parkeerplaats in het midden is bijna helemaal bestraat; alle kabels en leidingen zijn aangebracht alleen stroomt er nog niets doorheen. De plantjes voor de erfgrensafscheiding zijn nog niet geplaatst en dat moet wel voor 15 april gebeuren (heb ik gehoord)...anders zou het september worden.

Vrijdag tijdens de dagelijkse fietstocht naar de kavel zag ik de/een landmeter op IL.08. Hij herkende me :-)
Haha...de voorman inmiddels ook. Hij vertelde dat de hoek van de kavel rond zou worden en niet met een hoek van 90 graden...dat scheelt toch weer 3m2...en...word ik dan straks eigenaar van een stuk troittoir ? 

De gemeente zou het uitzoeken; net als de vraag of de asphaltweg blijft liggen. Natuurlijk wel luxe in een woonwijk.

Enfin, nog even gebabbeld met de landmeter en toen ik naar de breedte van de kavel vroeg, ging hij spontaan de piketpaaltjes plaatsen, leuk om het zo steeds een stapje verder te zien gaan.

De showroomrapporten druppelen ook binnen; die van Plieger was zelfs kwijtgeraakt en het beetje extra's qua keuze wordt al snel weer geschrapt vanwege de kosten. En hoewel de kwaliteit van het te leveren materiaal top is, zijn de rapporten dat niet.

waterafsluiter

elektra richting het trafo-huisje

de grond is nu wel op de juiste hoogte

meten is weten

de uitgezette kavel

Geen opmerkingen:

Een reactie posten