donderdag 27 maart 2014

Ander huis / blog

Ik blijf maar verhalen schrijven deze week ;-)

Vandaag ook op een ander blog terecht gekomen: http://nieuwehut.blogspot.nl/

Grappig om te lezen dat ze eigenlijk tegen dezelfde problemen aan lopen...en dan ben ik helemaal blij dat IL08 niets te maken heeft met Welstand. Dan vraag ik me ook af wat voor soort mensen er bij Welstand werken...raampje te groot of te klein...het huis moet de vorm volgen van de kavel...wtf.

Ook issues met de openhaard(afvoer), 3D realisatie etc.
Morgen misschien kijken of ik ook e.e.a. kan doen met SketchUp.


Deze week ook het eerste showroomrapport eindelijk ontvangen...van Hebo....oeps, wat optionele posten incl. btw zijn heel duur en worden dan ook direct geschrapt. Wat te denken van een achterdeur van een garage t.w.v. 1800 euro.

De openslaande deuren op het dakterras zijn ook geschrapt. Enerzijds omdat die gevelopening de enige opening zou zijn zonder neg, anderzijds omdat de gevel (stucwerk) beschadigd zou kunnen worden door de deuren en omdat de meerprijs het gewoon niet waard is. Dan maar gewoon de loopdeur open houden en de andere deur dicht. Voordeel is dat de oorspronkelijke deuren, draai-kiep zijn.

Heeft mogelijk wel weer consequenties voor de buitenlichtpunten, er was er eentje voorzien boven de deur en niet naast de deur omdat deze niet kon openslaan

Geen opmerkingen:

Een reactie posten