zaterdag 1 maart 2014

Knopen doorhakken (Keukenstudio Voorschoten & Plieger)

Druk programma weer vandaag achter de rug

Weer 3 uur bij de Keukenstudio Voorschoten...bij een (mogelijke) houten (look) vloer passen toch beter schelpkleurige frontjes. Verder nog wat puntjes op de i gezet en met een heel goed gevoel vertrokken (de technische tekeningen worden uitgewerkt). Nu nog bedenken welk blad (kunststof of composiet) en of er een inbouwmagnetron in moet. Of misschien ook wel helemaal geen afzuigkap, het "geval" aan het plafond is niet goedkoop.

Eerst even een lekker broodje gehaald bij de warme bakker om de hoek en toen meteen door naar Plieger voor het sanitair (7 minuten rijden).

Hoe moeilijk kan het inrichten van toilet en badkamer nou zijn...gelukkig stuurt Roy ons goed, zoals hij het alleen wss kan ;-) Er zijn nog genoeg keuzes te maken; urinoir met drukspoeling en automatische spoeling, zithoogte toilet, hoogte urinoir ("de hoogte van de zak bepaalt de bak"), indeling badkamer zelf, welke kranen, waskommen (1 of 2), wel of geen wandkraan, waar komt de radiator, grootte van het plateau bij het bad. Enfin, ook een goed gevoel en nu wachten op de uiteindelijke offerte(s).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten