woensdag 26 maart 2014

Wekelijkse update (week 13)

Een pakkende titel verzinnen is lastig gezien wat er allemaal gebeurt in 1 week tijd...en om nu elke 3 dagen te schrijven, dan wordt het wel een erg vol blog. De bezoekersaantallen van deze blog lopen gestaag op. Leuk om te weten dat het wordt gelezen...hoeft misschien niet positief te zijn (als een aannemer/bouwer wordt genoemd) maar goed...in het begin heb ik het ook geschreven, ik doe het min of meer als een soort dagboek.

Vanochtend (woensdag) werd ik gebeld door de Kavelwinkel. De overheid wil meer KO projecten opstarten en Den Haag is een voorbeeld. Tevens iets met een afscheid en benoeming van Marnix Norder in aanwezigheid van de minister. Op zich erg leuk...of ik een presentatie / praatje wilde doen over mijn ervaringen...hahaha, ben geen grote fan van speeches, maar kan wel uren ouwehoeren over Il.08 :-) :-)

Verder zijn we afgelopen weekend naar de Jaarbeurs in Utrecht geweest waar de half-jaarlijkse beurs  realiseerjedroomhuis.nl 3 dagen lang werd gehouden. Op zich wel een aanrader, van alles was er: betonnen kelders, architecten, bouwers, openhaard-bouwers, domotica, tuinaanleg, vloerbedekking, raambekleding, etc etc.

Maandag
Het werk op het eiland lag grotendeels stil i.v.m. de NSS conferentie. De bouwers van de bruggen waren wel lekker aan het werk. Het houten karkas is inmiddels ook verwijderd, maar er ligt nog geen wegdek op.

Dinsdag
Er werd weer aarde afgevoerd !?!
Vandaag ff gevraagd, maar bleek dat de gemeente iets verkeerds had berekend qua grondhoogte. Vlak na uitgifte van kavels was al gezegd dat er 3 verschillende grondhoogtes waren, Isabellaland, Elviraland en nog een derde. Enfin...er gaat weer 30cm grond af en dat is mooi omdat de sloot wel erg ver weg lag.
Woensdag
De OV-verlichting staat ook zo goed als en een eerste troittoir is aangelegd.
Nog geen Stedin/Joulz of wat dies meer zij :-(
De anderen laten ook weinig van zich horen (sanitair, kozijnen, keuken)...

Donderdag
Joulz is wel gisteren begonnen..
Vandaag ook drukte van jewelste, beton wordt gestort voor brug, aansluitingen riool, trottoir wordt aangelegd met m2 per keer, gasleidingen.

Tot slot nog maar even wat foto's !

rijplaten worden weer afgevoerd

straatverlichting en afvoeren overbodige grond

aardig te veel aarde

metselen van een inspectie-put

Geen opmerkingen:

Een reactie posten