maandag 22 september 2014

Week 15-9-2014 - buitenkant

De buitenkant krijgt langzaamaan vorm.

De isolatie is volledig aangebracht (zelfs doorwerken op zaterdagochtend).
Het jasje heeft best veel voeten in de aarde gehad. Met 6 man waren ze op een gegeven moment bezig. Isolatie op maat aanbrengen ter plaatse van het houtwerk, en ook ter plaatse van het stucwerk.

Rachelwerk, zwart doek, onderkant van de muur met speciale isolatie..etc. Enfin, de eerste hoek van hout zit erop ! Ziet er mooi uit :-)

Afgelopen vrijdag ook een rondleiding gehad in en rondom het huis met Richard en Heralt...die duurde maar liefst 2 uur...mede vanwege wat onduidelijkheden omtrent de keuken. Oh ja...de openhaard was ook niet helemaal duidelijk dat die er nog moest komen.

Vandaag (maandag 22 september) is vanochtend de elektricien aan de slag gegaan om de wcd te tekenen. Om 9:00 was hij al bijna klaar :-)
Alles zag er goed uit ook de wcd op 20 en 30cm hoogte.
30 minuten later kwam de freesman al langs (9:45)
Om 12:00 waren de sleuven al getrokken en daarna was het tijd om de sleuven uit te hakken.


Deze week gaat de stucadoor aan de slag, maar dat werk speelt zich af achter het doek.
Nog wel de vraag of we het hout (WRC) gaan behandelen of onbehandeld laten...nu vers uit de fabriek ziet het er erg mooi uit.


Donderdag worden de leidingen geplaatst en kabels getrokken en volgens de uitvoerder wss volgende week woensdag wordt de dekvloer aangebracht.

Rondom op het eiland gebeurt er nog weinig. Kavel 17/18 hebben een bgg-vloer en de muren van kalkzandsteen worden opgetrokken, maar verder geen grondwerk.

Kruipluik en onderkant van de meterkast zijn ook geplaatst en de vloer was volledig aangeveegd.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten