woensdag 3 september 2014

Met welke bouwer / aannemer ben ik zee gegaan

Zoveel berichten...en eigenlijk lees ik niet veel terug.
Maar paar weken geleden kreeg ik de vraag wie nou mijn bouwer is.
Het is wel te zien op de foto's....maar omdat ik erg blij / tevreden ben met mijn bouwer, wil ik dat best hier schrijven.Toch wel een (groot) voordeel om een bouwer te kiezen die dichtbij zit...je hebt toch regelmatig bouwoverleg en dan is Den Haag - Naaldwijk niet ver weg.

Maar niet alleen de afstand is belangrijk, ook de mensen met wie je te maken hebt, de bouwkwaliteit, kosten meerwerk (kan erg oplopen, maar niet bij HMU). Meerwerk is nou bijna onvermijdelijk (bijvoorbeeld extra loze leidingen)....en dan is het fijn als niet de hoofdprijs wordt gerekend :-).

En achteraf (nadat ik mijn keuze had gemaakt) zag ik ook dat "mijn" bouwer goed wordt beoordeeld:

http://www.bouwprestaties.nl/bouwers/bot-en-van-der-ham-bv-meerkerk/


(Bot en van der Ham is hetzelfde als HMU/Olsthoorn)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten