woensdag 3 september 2014

Einde bouwvak

Zo...weer tijd voor een kleine update.

Na 4 weken rust op de bouwplaats zijn "ze" weer begonnen.


De steigerbouwers zijn 3 dagen bezig geweest om het achterste gedeelte van het huis in te pakken, en de laatste steigers te plaatsen. Zodoende als er gestuct gaat worden, is het geheel beschermd tegen de elementen.

Als de steigers worden verwijderd zal het er heel anders uit zien :-)


Het is wel inmiddels week 1 van september en ik had eigenlijk verwacht dat er op veel kavels begonnen zou worden met bouwen. Alleen op kavel 17/18 zijn de heipalen aangebracht en op kavel 13 (denk ik) is het onkruid verwijderd.

Het rijtje van WeBuildHomes aan het begin vordert gestaag...geplande oplevering is al over paar weken. Dat is goed nieuws want dan is de oprijlaan vrij voor het overige verkeer.


1 opmerking:

  1. Beste Hans, dank voor dit leuke blog, ik heb bijna alle berichten inmiddels gelezen.
    Ik ben de eigenaar van kavel 1, ik heb de grond inmiddels gekocht en alles is verder rond voor de start van de bouw. Ik bouw samen met kavel 2 en volgens plan gaan bij ons de palen ergens deze maand de grond in.
    Ik zal wel bij de volgende borrel aanwezig zijn, dus wellicht zien we elkaar dan als toekomstige buren.
    Groeten, Ronald Blankenvoorde, kavel 1 / Biancaland 61.

    BeantwoordenVerwijderen